torsdag 13 december 2012

Sugen på en ny hobby?

Har det varit tungt på jobbet på sistone? Du behöver stressa ner? Upplagd för nya vägval i livet? Trött på appar, tweets, styrelsemöten, nya hjullager och läckande innertak på sommarstugan... Jaså, lite för mycket pengar i plånboken också..!
Kungsfåglar med Långe Jan i bakgrunden
Då kan det vara läge att lägga ett bud på en ringmärkningsmorgon på Ottenby Fågelstation. I dagarna pågår projektet Musikhjälpen 2012. Där kan ni bjuda på en uppsjö av events och föremål. Allt för den goda saken att ge barn i världen rätt till rent vatten. Så bjud med tjocka plånboken! Ottenby är fantastiskt vackert och kanske får du vara med om en riktigt bra fångstmorgon och blir ornitolog på köpet. Ringmärkning och fåglar är kul, -tro mig, jag är vis av erfarenhet!

-Auktionen avslutad. 2760 kr betalade någon vänlig själ för en morgon på Fågelstationen! Fina pengar till Radiohjälpen!-

Fågelstationen har skänkt eventet till Musikhjälpen och både Tradera och Lauritz har mängder av auktioner upplagda, som stöder Musikhjälpen 2012. Föredrar du kanske hellre att lägga ett fett bud på en Ture Sventon-vandring med Kristian Luuk och Fredrik Lindström?

-Auktionen avslutad. 12600 kr blev kostnaden för kändispromenaden-
Herrar Luuk och Lindström. Sistnämnde är stor Sventon-konässör.
Bjud under alla omständigheter fort, för budtiden går snart ut! Ses vi kanske på Ottenby till våren?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar