torsdag 30 augusti 2012

Tiger's driver up for grabs

För dig som överväger att öppna sportbar, bräcka grabbarna på kontoret eller helt enkelt endast överösa ett behjärtansvärt projekt med pengar så gives nu tillfällen.

I samband med British Open 2012 lyckades Barngolfen, genom PGA-proffset Thomas Bjørn, få Tiger Woods att signera och skänka en av sina specialtillverkade Nike drivers till Barngolfens Välgörenhetsauktion, som hålles i samarbete med Göteborgs Auktionsverk, den 3 september. Den unika klubban säljs till förmån för Akutmottagningens “Djungelrum” på Drottning Silvias Barn-och ungdomssjukhus i Göteborg, med utropet 30.000 kr.
Tigerns klubba
Skulle Tigers driver bli för dyr återstår sex andra signerade golf/tennis-föremål i toppklass. Månne hänger ni i stället Alice Coopers driver (utrop 20.000 kr) bredvid era pickande höns av Krouthén om ett par veckor, med hans "Welcome to my nightmare" på maxvolym?
Billion dollar baby? (Alice Coopers driver)
Det är alltid extra svårt att avgöra prisbilder när det gäller "charity auctions", eftersom vanliga prisparametrar ställs på ända. Dessutom är företeelsen som sådan fortfarande ovanlig i Sverige. Till yttermera visso är sportmemorabilia som auktionsform fortfarande i sin linda i Skandinavien. Kaplans Auktioner utgör undantaget som drygt tio gånger i år sålt AIK-relaterade föremål, med anledning av att nationalarenan Råsunda sjunger sista strofen år 2012. (Grattis AIK, till avancemanget till UEFA Europa League).
Vi ser -ett par gånger till- hur solen stiger över Råsunda
Återstår också att se i vilken riktning Tigerns omsusade damaffärer påverkar slutpriset på en av honom signerad klubba. -En pikant detalj i drottning-sammanhang. Har kungen en kommentar?
---Tigers klubba sålde för 55.000 kr---
Auktion:
https://auctionet.com/sv/events/4-barngolfens-valgorenhetsauktion

http://www.kaplans.se/Kaplans/default.aspx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar